Luonnonmukaisten hoitomuotojen vertailu

Maa. 3, 2010. Tässä osiossa vertailemme markkinoilta löytyviä peräpukamien hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

HEMAPROKokonaisarvio

web

Ehdottomasti markkinoiden paras luonnonmukainen peräpukamatuote. Raaka-aineiden korkealaatuisuuden takaa tuotteen kuuluminen EU-rekisteriin. Hemapro on vertailun tuotteista ainoa, joka kyseiseen rekisteriin kuuluu. Tuotteesta tekee ylivoimaisen sen kaksivaiheinen toimintaperiaate, joka samanaikaisesti sekä hoitaa että ennaltaehkäisee peräpukamien syntymistä. Tuote on lääketieteen ammattilaisten suosittelema, sillä on palautustakuu ja hinta-laatu-suhde vertaansa vailla. Hemapro sisältää ainoana bioperiiniä ja kastanjaa. Todella suositeltava tuote.

Ainekset:

TABLETIT: Psyllium, rohtopaatsama, saksanpähkinä, Guar-papu, vehnäruoho, maitohappobakteeri, pektiini, kauralese, riisilese, hydrastisjuuri, Aloe Vera, rohtosalkoruusun juuri, jalavankuori, ohramallas, bioperiini ja L-arginiini.

VOIDE: Purified Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aloe Barbadensis Extract, Caprylic/Capric/Coco Glycerides, Helianthus Annuus(Sunflower)Extract, Hydrogenated Grapeseed Oil, Sargassum Vulgare Extract, Lavandula Angustifolia(Lavender) Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis(Rosemary) Leaf Oil, Arnica Montana, PEG-60 Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Chamomilla Recutita(Matricaria)Flower Oil, Sodium Caproyl Lactylate, Sorbitan Stearate, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Carbomer, Triethanolamine, Menthol, Disodium, Potassium Methylparaben, Propylparaben.

HEMORROIDESNOKokonaisarvio

web

Hyvä, vaikkakin edellistä heikommin sijoittunut, tuote. Tuotteen avulla ei voida ennaltaehkäistä peräpukamien syntymistä, vaan ainoastaan lievittää jo syntyneiden peräpukamien aiheuttamia oireita. Tuotteen koostumus ei ole yhtä laadukas kuin Hemapron, joten tulostenkaan ei voi olettaa olevan yhtä hyviä.

Ainekset: Luonnon vihreä savi.

H MIRACLEKokonaisarvio

web

Tämän vertailun viimeiseksi sijoittunut tuote, jonka tarjoama apu peräpukamien hoitoon rajoittuu ohjekirjaseen. Samankaltaisen kirjan saa Hemapron ostaja ilmaiseksi. Tuote tuntuu tarjoamiinsa etuihin nähden ylihinnoitellulta.

Ainekset: Sivustomme ei tarjoa listaa ainesosista

MF-IIIKokonaisarvio

web

Selvästi edellisiä tuotteita heikompi. Tuote koostuu kipua ja turvotusta lievittävistä tableteista. Peräpukamien ennaltaehkäisyyn ei tuotteesta ole. Tuote ei ole ammattilaisten suosittelema. Tuotteen korkea hinta ei tunnu lainkaan perustellulta.

Ainekset: Pehmeitä bioaktiivisia kapseleita, jotka sisältävät: kudosotteita lampaista, solujen osia ja kokonaisia soluja (jotka muodostuvat entsyymeistä, polipeptideistä, deoksiribonukleenihaposta, ribonukleenihaposta ja muista orgaanisista aineista) syntymättömistä terveistä lampaista, joita kasvatetaan erityisesti lääketieteellisiin tarkoituksiin tarkasti valvotussa ympäristössä

FORCES OF NATUREKokonaisarvio

web

Hyvä tuote, jolla on kuitenkin yksi suuri heikkous: korkea hinta. Melko lailla edellistä tuotetta vastaava, tosin voidemaisessa muodossa. Tämänkin tuotteen avulla hoidetaan jo syntyneitä peräpukamia, eikä ennaltaehkäistä niiden syntymistä. Kahta edellistä tuotetta selvästi heikompi.

Ainekset: Sivustomme ei tarjoa listaa ainesosista

Kuinka tuote toimii?

Uudet peräpukamien syntymistä ennaltaehkäisevät tuotteet koostuvat usein kahdesta osasta. Toinen ehkäisee peräpukamien syntymistä ja toinen lievittää jo syntyneiden peräpukamien aiheuttamaa kipua ja turvotusta.

Ensimmäinen tuote on yleensä tarkoitettu peräpukamien poistoon ja uusien peräpukamien synnyn ennaltaehkäisyyn.

Toinen tuote eon usein kipua lievittävä voide, jota käytetään vertavuotavien tai sisäisten peräpukamien, tai minkä tahansa muun peräsuolen tai peräaukon alueen kipuun.

Sivuvaikutukset ja vasta

Emme suosittele ohjelman käyttöä raskaana oleville tai imettäville tai korkeasta verenpaineesta, sydämen tai maksan toiminnan häiriöistä, viherkaihista, sokeritaudista tai tuotteen valmistusaineiden allergioista kärsiville naisille. Emme suosittele ohjelman käyttöä myöskään mielialalääkkeitä tai muita psykologisten ongelmien hoitoon tarkoitettuja reseptilääkkeitä käyttäville henkilöille. Mitä tahansa lääkkeitä käyttävien tai mistä tahansa sairaudesta kärsivien henkilöiden tulee konsultoida lääkäriä ennen ohjelman käytön aloittamista.

*Ennen minkä tahansa luontaistuotteen käytön aloittamista on suositeltavaa konsultoida lääkäriä. On myös ehdottoman tärkeää varmistua, että yksikään tuotteen valmistusaineista ei aiheuta allergiaa.


Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.