Ovatko nämä tuotteet turvallisia?

turvallisia

Hel. 5, 2010. Kyllä ovat. Näiden kasvipohjaisten tuotteiden raaka-aineet ovat täysin luonnonmukaisia ja turvallisia, eikä niiden käytöllä ole minkäänlaisia terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia. Tuotteiden raaka-aineiden joukossa ei ole mitään synteettistä tai keinotekoista, sillä kaikki valmistusaineet tulevat suoraan kasveista. Yksikään tuotteiden raaka-aineista ei kuulu Euroopan Unionin vaarallisten aineiden listalle. Ennen tuotteiden käytön aloittamista tulee kuitenkin varmistua, ettei yksikään ainesosista aiheuta allergiaa. On myös suositeltavaa valita aina tuote, jolla on lääkäreiden suositus.

Tuotetta valittaessatulee myös kiinnittää huomiota tuotetta myyvän yrityksen vakuuttavuuteen. Lääkäreiden suosituksen lisäksi tuotteen laadusta kertoo myös kuuluminen EU-rekisteriin.

On myös hyvä muistaa, että halpa tulee usein kalliiksi. Tuotteen hinta kertoo usein jo jotakin sen laadusta. Alle 40 euron hintaiset tuotteet eivät mielestämme täytä kaikkia laatuvaatimuksia. Koska laadukkaat raaka-aineet maksavat huonolaatuisia huomattavasti enemmän, hyvin halpa hinta lähes poikkeuksetta kertoo heikosta laadusta, eivätkä tulokset välttämättä vastaa lainkaan odotuksia.


Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.