FAQS

Mitä peräpukamat ovat?

Tam. 30, 2010. Peräpukamat ovat peräsuolen tai –aukon alueella sijaitsevia suonikohjuja muistuttavia suonitulehduksia. Peräpukamat voivat sijaita joko peräaukon sisäpuolella (sisäiset peräpukamat) tai sitä ympäröivällä alueella (ulkoiset peräpukamat).


Mistä peräpukamat johtuvat?

Tavallisimpia syitä pukamiin ovat ummetus, istuminen pitkään paikallaan, ylipaino ja raskaus. Peräpukamien taustalla voivat olla myös perinnölliset tekijät, epäterveellinen ruokavalio tai stressi.


Mikä peräpukamia aiheuttaa?

Lähes kaikki ihmiset kärsivä peräpukamista jossakin vaiheessa elämäänsä, mutta jotkut tekijät selvästi edesauttavat niiden syntymistä. Peräpukamien synnylle altistavat mm. perinnölliset tekijät, ylipaino, raskaus, painavien esineiden nostelu, ummetus ja pitkään paikalla istuminen tai seisominen.


Millaisia oireita peräpukamat aiheuttavat?

Yleisimmät peräpukamien oireet ovat:

  • Ulostamisen yhteydessä tuntuva kipu
  • Ulosteessa tai wc-paperissa näkyvä kirkas tai tumma veri
  • Verenvuoto on yleensä vähäistä
  • Peräsuolessa tai peräaukossa tuntuva kutina
  • Peräaukon ympärillä oleva kova tai pehmeä pukamakudos

*Edellä mainituista oireista kärsivien olisi suositeltavaa hakeutua lääkärin hoitoon.


Miten peräpukamia voidaan hoitaa?

Markkinoilta löytyy lukuisia menetelmiä peräpukamien hoitoon. Peräpukamien hoitoon tarkoitetut luontaistuotteet ovat uusi, mutta nopeasti suuren suosion saavuttanut tapa. Peräpukamia voidaan hoitaa myös kirurgisin toimenpitein, laserilla tai esimerkiksi pistoksin.


Mistä kirurgisessa toimenpiteessä on kyse?

Peräpukamien poistaminen kirurgisen toimenpiteen avulla sisältää kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin liittyvän riskin mahdollisuuden. Operoitava alue puudutetaan paikallispuudutuksella. Yleensä ainoastaan ulos luiskahtaneita peräpukamia operoidaan kirurgisesti. Leikkauksen jälkeinen toipumisaika on useita viikkoja.


Entä laserissa?

Kalliista kustannuksistaan arvosteltu hoitomuoto mahdollistaa kuitenkin suuremman tarkkuuden ja hygienian, koska kirurgin ei tarvitse tehdä leikkausalueelle niin syviä viiltoja. Laserkirurgiasta toipuminen on siksi usein vähemmän kivuliasta.


Kuinka kauan operaatiosta toipuminen vie?

Yleensä kirurgisista operaatioista toipuminen vie kaksi-kolme viikkoa. Jos operaatio on mennyt hyvin, parantuminen vie kolmisen viikkoa. Epäonnisissa tapauksissa toipuminen voi viedä jopa kuukausia. Operaation jälkeen mahdollisia ovat myös erilaiset tulehdukset, verenvuoto, arpeutumattomat haavat, peräsuolen supistuminen, ummetus, jne. Kirurginen operaatio ei myöskään ole tae siitä, etteikö vaiva voisi myöhemmin uusiutua.


Toimivatko luontaistuotteet todella?

Kyllä toimivat. Luontaistuotteiden toiminta on yhteydessä laadukkaisiin, 100% luonnonmukaisiin raaka-aineisiin. Tuotteet on kehitetty hoitamaan peräpukamien aiheuttamaa kipua ja turvotusta, sekä ennaltaehkäisemään peräpukamien syntyä.

Jos haluat tutustua parhaisiin luontaistuotteisiin paina tästä


Mihin tuotteiden toiminta perustuu?

Menetelmä on hyvin yksinkertainen. Kaksivaiheinen tuote koostuu tableteista ja voiteesta. Tabletit ennaltaehkäisevät peräpukamien syntyä ja voiteen avulla hoidetaan jo syntyneiden peräpukamien aiheuttamaa kipua ja turvotusta.


Ovatko tuotteet turvallisia käyttää?

Tuotteet ovat ehdottoman turvallisia käyttää. Kaikki tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat 100% luonnollisia ja turvallisia, eikä tuotteiden käytöllä ole minkäänlaisia terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia.


Mitkä ovat luontaistuotteiden käytön hyödyt?

  • Peräpukamien syntymisen ennaltaehkäiseminen
  • Turvotuksen väheneminen ja kivun lievittyminen
  • Peräpukamien verenvuodon tyrehtyminen
  • Umpirauhasen toiminnan normalisoituminen
  • Parempi elämänlaatu

Milloin tulokset alkavat näkyä?

Parantumisaika vaihtelee yksilöllisesti, mutta suurin osa huomaa voiteen tuovan kipuun ja turvotukseen välittömän lievityksen. Tablettien vaikutuksen huomaa lyhyen ajan kuluessa. Tulosten kannalta on oleellisen tärkeää noudattaa annosteluohjeita.


Soveltuvatko tuotteet sekä sisäisten että ulkoisten peräpukamien hoitoon?

Kyllä. Tabletit on tarkoitettu peräpukamien synnyn ennaltaehkäisemiseen, kun taas voiteen ensisijainen tehtävä on lievittäää jo syntyneiden peräpukamien aiheuttamaa kipua ja turvotusta.


Onko tuotteiden käytöllä sivuvaikutuksia?

Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja turvallisia, eikä niiden käytöllä ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. On kuitenkin suositeltavaa, että jollekin tuotteen ainesosalle allergiset henkilöt konsultoivat lääkäriä ennen tuotteen käytön aloittamista.


Tarvitaanko tuotteiden ostoon lääkärin määräys?

Ei. Tuote koostuu 100% luonnonmukaisista ainesosista, EIKÄ KYSEESSÄ SIIS OLE LÄÄKE, joten sen ostamiseen ei tarvita lääkärin määräystä.


Voiko samaan aikaan käyttää muita lääkkeitä?

Suosittelemme konsultoimaan lääkäriä peräpukamatuotteen ja lääkkeiden yhtäaikaiseen käyttöön liittyen.


Kuinka monta tablettia nautitaan?

Yleensä tabletteja nautitaan 1-2 kertaa päivässä. Suosittelemme nauttimaan tabletit runsaan veden kanssa, mielellään ruokailun yhteydessä.


Kuinka voidetta käytetään?

Ennen voiteen levittämistä tulee vaurioitunut alue huuhdella lämpimällä vedellä ja kuivata hyvin. Tämän jälkeen voidetta levitetään vaurioituneelle alueelle. Kädet tulee pestä huolellisesti sekä voiteen levitystä ennen että sen jälkeen.


Voiko elintavoilla olla saavutettavien tulosten kannalta merkitystä?

Elämäntavat vaikuttavat kaikkiin elämänalueisiin. On itsestään selvää, että terveellinen ja säännöllinen elämänrytmi on terveyden kannalta edullisempi, joten mahdollisen terveiden elämäntapojen vaaliminen on suositeltavaa.


Tuleeko tuotteen käyttäjän olla täysi-ikäinen?

Kyllä. Tuotteiden osto ja käyttö vaatii 18 vuoden iän.


Ansaltse tervetullaslahjaksl 5€ Tilaa uutiskirjeemme ja nauti 5€ alennuksesta sekä monista muista tarjouksista.